Bestuur

Cor Roozemond

voorzitter

Mijn naam is Cor Roozemond en ik ben samen met Arja. Na vele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, ben ik sinds 2017 actief als coach in onze praktijk voor persoonlijke ontwikkeling.

Bij Larijs Trainingen heb ik het vierjarige programma Heart & Mind gevolgd waarin mindfulness een centrale plek inneemt. Door mindfulness ben ik mij bewuster van mijn intenties voor maatschappij en medemens. Als manager leerde ik hierdoor beter omgaan met stress en had ik meer geduld en compassie voor mijn medewerkers.

Met deze kennis en ervaring hoop ik als bestuurslid een bijdrage te kunnen leveren aan de waarde, bekendheid en toepasbaarheid van mindfulness.

Wim R.M. Nan

secretaris/penningmeester

Ik ben jarenlang als advocaat werkzaam geweest. Inmiddels ben ik met pensioen en dat geeft mij de tijd om de ervaring die ik opdeed aan te wenden als bestuurslid van MindMore. De elementen die ik in de mindfulness-literatuur en mijn beoefening tegenkom probeer ik zoveel mogelijk toe te passen. Het nut en plezier dat ik ervaar in mindfulness hoop ik als bestuurder van MindMore ook anderen aan te kunnen bieden.

Marieke G.E. Makkink

bestuurslid

In het begin van mijn werkzame leven (destijds was ik fysiotherapeut) raakte ik geïnteresseerd in diverse ontspannings- en bewustzijnstechnieken. Naarmate mijn professionele carrière zich transformeerde naar één als acupuncturist en orthomoleculair therapeut, kwam het belang van goed leren omgaan met stress ook in mijn behandelingen steeds nadrukkelijker op de voorgrond.

Mijn kennismaking met mindfulness en daaruit voortvloeiend verdieping van mijn kennis en voortdurende oefening, hebben mij zeer nadrukkelijk bewust gemaakt van hoe waardevol dit inzicht in mindfulness voor het dagelijks bestaan en functioneren  kan zijn. Dat gun ik iedereen!

Daarom wil ik de MindMore Foundation in het streven naar wetenschappelijk verantwoorde verspreiding van mindfulness en bereikbaarheid voor iedereen, van harte steunen met mijn enthousiasme, ijver, nuchterheid en inzichten.